Dak en Zinkwerk

Voor nieuwbouw bent u bij ons aan het goede adres en ook voor vervanging van bestaande dakbedekking op platte daken van een dakkapel of een aanbouw of een garage.

Wij werken met de beste kwaliteit dakmaterialen zodat u verzekerd bent van een dakbedekkings- constructie die voldoet aan de normen en eisen van deze tijd. U krijgt een waterdichte garantie van ons.

Op lange termijn kunnen nieuwe daken of renovaties kostenbesparend zijn, omdat de isolatie die wij dan in veel gevallen kunnen aanbrengen een lagere gasrekening tot gevolg heeft. Wij adviseren u daarom graag over de materialen en soorten en de wijze van verwerking en onderhoud.

Door de vele mogelijkheden van kunststof worden zinken en koperen goten en dakbedekkingen volop toegepast. Het zijn beide duurzame materialen die door vakmensen verwerkt kunnen worden tot goten, vergaarbakken en “regenpijpen”. Zeker bij monumentale panden is zink of koper de fraaiste en duurzaamste oplossing. Bovendien kan de goot exact op de gewenste maat en in de gewenste vorm gemaakt worden, zodat hij in de bestaande bouwkundige constructie past