Sanitair

De sanitaire ruimtes in uw woning zijn vaak de plaatsen in uw woning waar u ontspant en u uw lichaam verzorgt. De eisen die aan deze ruimtes worden gesteld verschillen van persoon tot persoon. De een vindt een douche heerlijk waar de ander een bad met bubbels en streams het ultieme ontspannen vindt.

Ook is budget voor een badkamer enorm bepalend voor de te maken keuzes. Het adviseren op het gebied van sanitair is een vak apart, de te maken keuzes zijn vaak zo persoonlijk en smaakgevoelig dat geen twee mensen het direct met elkaar eens zijn. De advisering op het gebied van sanitair laten wij dan ook graag over aan de specialisten van een showroom.

Na opname van de situatie ter plaatse en het uittekenen van de ruimte verwijzen wij u door naar één van onze partners, al dan niet vergezeld van één van onze adviseurs.

Ter plaatsen zal met een adviseur van deze showroom een of meerdere mogelijke indelingen worden uitgewerkt in duidelijke tekeningen en 3 dimensionale impressies zodanig dat u een compleet en duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat.

Indien gewenst kunnen wij ook in samenspraak met één van onze bouwkundige partners ook een totaalprijs maken van de complete werkzaamheden inclusief bouwkundige aanpassingen, professioneel tegelwerk, aanpassing van de  technische installaties etc.

Naast de complete aanpassing/verbouwing van de sanitaire ruimtes kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud aan de bestaande sanitaire installatie, het vervangen van een kraan, douchescherm of de reparatie van onderdelen.

Ook voor het vervangen van een toilet voor een verhoogde uitvoering of het aanbrengen van hulpmiddelen bent u bij ons op het juiste adres.

Heeft u plannen op dit gebied en wilt u een advies, neem dan gerust contact met ons op.